Jääkaappimagneettien valmistukseen liittyvät eniten kysytyt kysymykset

Olemme listanneet asiakkaidemme lähettämät jääkaappimagneettien painatusta ja valmistusta koskevat eniten kysytyt kysymykset, joihin pyrimme vastaamaan mahdollisimman tarkkaan. Tässä on eniten kysyttyjen kysymyksien lista (FAQ):

Kirjatusta paketista verkkoseurantamahdollisuudella laskutamme 4,90 €. Maksun voi suorittaa tilisiirtona tai maksukortilla verkossa.

Jos tilatun tavaran hinta ylittää kaikkien alennusten jälkeen 49,90 €, emme laskuta posti- ja pakkausmaksua. Erikoistarjousten tapauksessa nämä ehdot voivat muuttua tai ne voidaan korvata muilla ehdoilla ilman erillistä syytä.

Valokuvamagneetit voi maksaa usealla turvallisella tavalla: tilisiirron avulla – asiakas suorittaa maksun etukäteen siirtämällä rahaa omalta tililtään saksalaiselle pankkitilille; tai PayPal -palvelun kautta.

Jotta meillä olisi riittävästi aikaa valmistaa jääkaappimagneetit lähettämistäsi valokuvista, varaamme kymmenen työpäivää tavaroiden valmistukseen ja lähettämiseen. Mikäli valitset etukäteismaksun tilisiirron avulla, katsotaan valmistusaika alkavaksi vasta kun raha saapuu tilillemme. Ilmoitamme sinulle tavaran lähetyksestä sähköpostitse ja tekstiviestillä tilauksessa antamaasi matkapuhelimeen.

Pitkäaikaisen kokemuksemme perusteella tiedämme, että ongelma syntyy useimmiten kuljetusfirman puolella. Joissain tapauksissa lähetyksen vastaanotosta unohdetaan ilmoittaa. Mikäli valitset lähetyksen verkkoseurantamahdollisuudella, saat meiltä sähköpostitse lähetyksen numeron ja linkin kuljetusfirman sivulle, jolla voit seurata lähetystä. Näin voit itse nähdä, missä lähetys kullakin hetkellä menee. Jos lähetystä ei näytä tulevan, ota meihin yhteyttä osoitteessa megnito@dokidoki.cz. Hävinneestä kirjatusta paketista voidaan tehdä valitus. Valitusmenettely vie yleensä 21 päivää.

Jääkaappimagneettien valmistukseen riittävät tavalliset valokuvat digitaalikamerasta tai matkapuhelimesta. Osaamme käsitellä myös Instagramiin tai muihin sovelluksiin ladattuja kuvia. Sinun on vain kirjauduttava sovellukseen ja valittava mieleisesi kuvat. Sinun ei tarvitse käsitellä valokuvia etukäteen, kuvien rajauksen teet helposti tilauksen yhteydessä suoraan verkkosivuillamme.

Painatamme valokuvasi korkealaatuisina puolihimmeälle valokuvapaperille ja liimaamme ne taipuisalle 0,4 mm vahvalle magneettikalvolle. Magneettikalvoa voi helposti siirtää paikasta toiseen, eikä se vahingoita esineiden pintaa. Magneetti on tarpeeksi vahva pysyäkseen kiinni jääkaapissa, liesituulettimessa, oven metallikarmissa jne.

Emme rajaa valokuvamagneettitilauksesi kokoa mitenkään. On täysin sinun päätettävissäsi, kuinka monta omista valokuvistasi tehtyä jääkaappimagneettia tilaat.

Teemme aina parhaamme asiakkaidemme tyytyväisyyden takaamiseksi. Mikäli et kuitenkaan jostain syystä ole tyytyväinen valokuvamagneetteihimme, tarjoamme asiakkaillemme tavallista paremmat valitusehdot. Jos et ole tyytyväinen toimittamamme tavaraan, oli syy mikä tahansa, voit lähettää sen meille 30 päivään mennessä takaisin ja me palautamme rahat ilman ylimääräisiä kysymyksiä tilillesi.

Etkö löytänyt Eniten kysyttyjen kysymysten listasta haluamaasi vastausta?
Ei hätää, lähetä meille sähköpostia, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Postimaksu vain 4,90 €

Seuratuille lähetyksille

Lähetys 10 työpäivään mennessä

Nopea tuotanto ja toimitus

Laadukas valokuvapaperi

Painatamme magneetit puolihimmeälle valokuvapaperille

Magneettikalvo

Käytämme taipuisaa magneettikalvoa