Kaikki ostoksen tekoon tarvittava tieto

Kuinka paljon kuljetus maksaa?

Lähetys verkkoseurantamahdollisuudella maksaa 4,90 €. Maksun voi suorittaa toimituksen yhteydessä, tilisiirtona tai maksukortilla verkossa. Yhtiömme korvaa muut lähetyskulut.

Jos tilatun tavaran hinta ylittää kaikkien alennusten jälkeen 49,90 €, emme laskuta posti- ja pakkausmaksua. Erikoistarjousten tapauksessa nämä ehdot voivat muuttua tai ne voidaan korvata muilla ehdoilla ilman erillistä syytä.

Kuinka paljon kuljetus maksaa?

Miten voin suorittaa maksun magneeteista?

Jääkaappimagneetit voi maksaa usealla turvallisella tavalla:

Maksa PayPalilla - nopea ja turvallinen maksutapa maksuportin kautta

Tilisiirron avulla - asiakas suorittaa maksun siirtämällä rahaa omalta tililtään myyjän tilille

Miten voin suorittaa maksun magneeteista?

Milloin saan tilaamani magneetit?

Jotta meillä olisi riittävästi aikaa jääkaappimagneettien valmistukseen lähettämistäsi valokuvista, varaamme tavaran valmistamiseen ja lähettämiseen enintään kolme työpäivää. Mikäli valitset etukäteismaksun tilisiirron avulla, katsotaan valmistusaika alkavaksi vasta kun raha saapuu tilillemme.

Ilmoitamme sinulle tavaran lähetyksestä sähköpostitse ja tekstiviestillä tilauksessa antamaasi matkapuhelimeen. Viestissä ilmoitetaan myös tilauksen numero, jonka avulla voit seurata pakettia kuljetusfirman verkkosivuilla.

Milloin saan tilaamani magneetit?

Täytyykö minun käsitellä valokuvat ennen kuin lähetän ne?

Jos olet tottunut käsittelemään valokuvia, osaat luultavasti itse muokata kuvasi juuri haluamallasi tavalla. Mikäli sinulla ei ole kokemusta valokuvien käsittelystä, on parempi lähettää ne alkuperäisessä muodossa – teemme kaikkemme parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Sinun ei tarvitse olla huolissasi myöskään valokuvan muodosta, voit rajata kuvan helposti verkkosivuillamme tilauksen yhteydessä.

Painatamme tietokoneesta, puhelimesta tai suoraan Instagramista tai muusta sovelluksesta lataamasi valokuvat korkealaatuisesti puolihimmeälle valokuvapaperille ja liimaamme ne taipuisalle 0,4 mm vahvalle magneettikalvolle.

Täytyykö minun käsitellä valokuvat ennen kuin lähetän ne?

Voinko tehdä magneeteista valituksen?

Teemme aina parhaamme asiakkaidemme tyytyväisyyden takaamiseksi. Mikäli et kuitenkaan jostain syystä ole tyytyväinen jääkaappimagneetteihimme, tarjoamme asiakkaillemme tavallista paremmat valitusehdot.

Mikäli et ole tyytyväinen toimittamamme tavaraan, oli syy mikä tahansa, voit lähettää sen meille 30 päivään mennessä takaisin ja me palautamme rahat ilman ylimääräisiä kysymyksiä tilillesi.

Voinko tehdä magneeteista valituksen?

Mistä saan lisää tietoa?

Tutustu kauppaehtoihimme huolellisesti ennen jääkaappimagneettien ostoa. Samalla voit tarkistaa, että käsittelemme tilauksen yhteydessä antamia henkilötietojasi turvallisesti. Muista tutustua myös evästeisiin, joita käytämme verkkokaupassamme helpottaaksemme palvelujemme käyttöä.

Jos haet tarkempaa tietoa, voit katsoa myös Eniten kysytyt kysymykset.

Mistä saan lisää tietoa?

Postimaksu vain 4,90 €

Seuratuille lähetyksille

Lähetys 10 työpäivään mennessä

Nopea tuotanto ja toimitus

Laadukas valokuvapaperi

Painatamme magneetit puolihimmeälle valokuvapaperille

Magneettikalvo

Käytämme taipuisaa magneettikalvoa